onsdag, december 06, 2006

Orakel - kan man bli ett sådant?

Nu undrar ju alla vad jag menar med min överskrift, men här har ni betydelsen iaf:

Orakel är en spådom eller ett budskap som anses härröra från en högre makt och som framförs av en specialist (också kallad orakel) och som tolkas av det närvarande prästerskapet.

Undrar hur man blir ett Orakel, finns ju ingen högskoleutbildning, folkhögskolekurs eller ens privatkurs att gå, får forska vidare...

Igår var ytterligare en dag i mitt liv. Började med en morgon där jag egentligen skulle gått upp mycket tidigare än jag gjorde (ja jag vet att det ofta blir så), sedan försökte jag plugga, men det gick ju inte heller så bra, måste lära mig lite bättre självdisciplin! På dan kom O förbi och vi hängde, kikade på roliga saker, spelade kort och spöade varandra i något fånigt emulatorspel. På kvällen fick jag städa undan lite och bereda väg för M som skulle komma på besök... En massa tjöta, lite Drew Carey's - Green Screen Show, Thaimat och Ugly Betty förgyllde ögonblicken. Avslutningsvis mötte vi upp O på bussen ner mot stan, där jag sparkade av mig själv och O och lämnade M kvar ensam ut i natten. Avslutningen blev magnifik, 4-1 i en redan på förhand avgjord biljardmatch (jag var rätt het).

Nu är det onsdag, 6/12 2006, ljusen brinner bakom mig och papprena börjar hamna på rätt ställe i pärmarna, tror det kan bli en okej dag det här :)

Mor frågade dessutom vad jag önskade mig i julklapp, man önskar ju sig knappt något längre, uppskattar umgänget med familjen mycket mer än prylar, fast ett par kalsonger och strumpor skulle väl inte vara fel... mor

Over and out!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida